Fashion Gadgets este un magazin online specializat in comercializarea de trotinete, scutere, atv-uri, biciclete, motociclete, triciclete si masini electrice.

Misiunea noastra este sa inovam piata mijloacelor de transport si sa-i provocam pe clientii nostri sa-si imbunatateasca considerabil stilul de viata, oferindu-le alternative compatibile cu agitatia din mediul urban. Daca incepi sa folosesti o trotineta electrica M5 drept mijloc de transport vei evita cu brio aglomeratia din autobuz/metrou, vei salva timp deoarece vei putea circula mult mai fluid in trafic si vei participa, prin exemplu, la integrarea unui concept eco in societate.

Atentia noastra este orientata catre solutionarea problemelor intampinate zilnic. De aceea, ne-am creat o gama de produse de top care se diferentiaza prin calitatea materialelor din care sunt confectionate dar si prin beneficiile care vor aparea in timp. De exemplu, dupa ce vei utiliza un scuter electric Citycoco - HL6.0 Stil CHOPPER, un timp indelungat vei observa cat de productiv si independent ai devenit. Te poti deplasa cu usurinta in locurile dorite, iar numarul activitatilor pe care le vei face intr-o zi va creste.
Scapa de aglomeratia din mijloacele de transport in comun, contribuie la reducerea poluarii si profita de autonomia pe care ti-o ofera vehiculele Fashion Gadgets.